Sponsor VAS

€ 148,=

Alleen competitie

€   60,=

• Seizoen loopt van 1 augustus t/m 31 juli. Contributie is verschuldigd tot einde van het seizoen, ook bij vroegtijdige beëindiging van het lidmaatschap. Voor vragen over de contributie of declaraties kan je terecht bij de penningmeester.
      • Het lidmaatschap wordt automatisch verlengd. Opzeggen lidmaatschap schriftelijk bij het secretariaat uiterlijk voor 1 juli. Afmelding meespelen in de Nevobo- of recreantencompetitie uiterlijk voor 1 mei schriftelijk te melden bij het secretariaat.
      • Bij langdurige afwezigheid, bijvoorbeeld blessure of zwangerschap, is het mogelijk om het lidmaatschap tijdelijk op te schorten. Je wordt dan slapend lid voor € 25,= per jaar. Verrekening gaat in op eerst volgende kwartaal en er vindt geen restitutie plaats van contributiegeld. Verzoek voor opschorting contributiebetaling tijdig en schriftelijk in te dienen bij het secretariaat.
      • Bankrekeningnummer NL 63 RBRB 0917 8049 45 t.n.v. Volleybalvereniging Errup te Erp.

Joomla Templates by Joomla51.com