Sponsor VAS

sponsor Johan van Uden

sponsor RegioBank

Sport Point

Wilt u Volleybalvereniging VC-Errup sponsoren?

VC-Errup kent meerdere vormen van sponsoring:

• shirtsponsor
  • balsponsor
  • adverteerder op de website

En er zijn nog meer mogelijkheden. Interesse? Stuur een bericht naar: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bent u lid en zie je sponsormogelijkheden?

Het is fantastisch als u als actief lid sponsor mogelijkheden ziet of contacten heeft met een potentiele sponsor. Voor de sponsor is het prettig als zij één aanspreekpunt heeft en niet door diverse leden gevraagd worden voor sponsoring. Ziet u mogelijkheden? Neem dan contact op met de sponsorcommissie zodat zij weten welke akties ondernomen worden en dit kunnen begeleiden. Stuur een bericht naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Sponsorcommissie

De sponsorcommissie heeft als doel het werven van sponsorinkomsten voor de vereniging.

De commissie bestaat uit:

• Peter Engels
  • Jeroen Smits